Over Marquise

SOLDEN VAN 1 JULI tot en met 24 JULI

VAKANTIE VAN 25 JULI tot en met 8 AUGUSTUS

Couture Marquise uit Nazareth, Oost-Vlaanderen is al jarenlang uw adres voor dameskleding voor elke gelegenheid en haute couture, volledig op maat gemaakt.

Je vindt ook een ruim aanbod aan mantels, broeken, shirts, kleedjes, chemisiers, gilets, tailleurs, twin-sets, rokjes en jeans van de betere damesmerken. We houden het exclusief!

Voor de FEEST collectie hebben we het aanbod verruimd, want nu mogen we weer covid-safe genieten van de mooiste dagen en meteen herinneringen om levenslang te koesteren maken.

De waarde van schoonheid wint aan belang wanneer innovatie een waaier aan mogelijkheden opent. Wanneer we de collecties kiezen, doen we dat met onze klanten in gedachten. Kleur, stof, pasvorm en of dit ook echt vernieuwend is zijn de vragen die we ons bij elk stuk stellen.

Bereikbaarheid

Gelegen op enkele kilometers van Deurle, Sint-Martens-Latem en Gent, is Couture Marquise de ideale plek voor een mode uitstap. Je vindt ons op 3 kilometer van de afrit 7 op de E17. De ruime privé parking zorgt voor een vlot en makkelijk bereik.

Over Marquise

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x