Over Marquise

Couture Marquise uit Nazareth, Oost-Vlaanderen is al jarenlang uw adres voor dameskleding voor elke gelegenheid en haute couture, volledig op maat gemaakt.

Je vindt ook een ruim aanbod aan mantels, broeken, shirts, kleedjes, chemisiers, gilets, tailleurs, twin-sets, rokjes en jeans van de betere damesmerken. We houden het exclusief!

De lente- en zomercollectie 2020 zit vol kleur en vernieuwende stoffen die comfortabel en makkelijk dragen. En als je vaak onderweg bent, zal je super blij zijn met de kreukvrije en makkelijk wasbare stoffen, ook voor je feestkledij.

De waarde van schoonheid wint aan belang wanneer innovatie een waaier aan mogelijkheden opent. Wanneer we de collecties kiezen, doen we dat met onze klanten in gedachten. Kleur, stof, pasvorm en of dit ook echt vernieuwend is zijn de vragen die we ons bij elk stuk stellen.

Bereikbaarheid

Gelegen op enkele kilometers van Deurle, Sint-Martens-Latem en Gent, is Couture Marquise de ideale plek voor een mode uitstap. Je vindt ons op 3 kilometer van de afrit 7 op de E17. De ruime privé parking zorgt voor een vlot en makkelijk bereik.

Over Marquise

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x